ENERGJI E PASTËR E SË ARDHMËS
Tekonologji e garantuar nga
Sonnenkraft
Partner

Muqa Solar Company është anëtar i Shoqates për Energji të ripertritshme të Kosovës

Online offer
Merr ofertë online

Plotësoni formën online me kërkesat tuaja, dhe ne do t'ju dërgojmë ofertën më të mirë për shërbime solare

Merr ofertëose kontaktoni me ne! Online offer
Na kontaktoni

Lagjja Kalabria, Veternk

Kompleksi EXDX 3 Kati përdhesë - lokali 1

10000 Prshtnë

Shqipëri:

Rruga Frederik Shiroka ,lagjja 7 te 21 dhjetori Tiranë.

Tel: +355 (0) 693 111 866

Telefon dh Web

Xhevat Muqa

Menaxher

 

+377 (0) 44 266 624

+386 (0) 49 266 624

 

[email protected]

www.muqacompani.com