ENERGJI E PASTËR E SË ARDHMËS
Tekonologji e garantuar nga
Sonnenkraft
Partner

Muqa Solar Company është anëtar i Shoqates për Energji të ripertritshme të Kosovës

Online offer
Merr ofertë online

Plotësoni formën online me kërkesat tuaja, dhe ne do t'ju dërgojmë ofertën më të mirë për shërbime solare

Merr ofertëose kontaktoni me ne! Online offer
Misioni dhe vizioni

Ta bëjmë diellin të punoj për ne. Dielli është miku ynë, bashkëpunëtori dhe industria jonë. Ne gjithmonë shtuar vlerën shtesë, krijimit e zgjidhjeve që janë duke marrë më shumë nga dielli. Ne mund të shfrytëzojë energjinë e tij për të gjeneruar ngrohje ftohje, ujë, nxehtë dhe energji elektrike - dhe ne mund edhe të bashkojmë këto rezultate të ndryshme në një zgjidhje.


Ne ofrojmë zgjidhje që përputhen me çdo nevojë mendueshëm. Ne kemi vënë diellin për të punuar si si një kompani për ju, si person ose familje, dhe kemi bërë një zgjidhje të drejtë - pa marrë parasysh, kompleksitetin madhësinë apo nevojat individuale.