ENERGJI E PASTËR E SË ARDHMËS
Tekonologji e garantuar nga
Sonnenkraft
Partner

Muqa Solar Company është anëtar i Shoqates për Energji të ripertritshme të Kosovës

Online offer
Merr ofertë online

Plotësoni formën online me kërkesat tuaja, dhe ne do t'ju dërgojmë ofertën më të mirë për shërbime solare

Merr ofertëose kontaktoni me ne! Online offer
Muqa Solar Company 2014
3 Kwp per Golden Eagle 3 Kwp per Golden Eagle 3 Kwp per Golden Eagle 3 Kwp per Golden Eagle 3 Kwp per Golden Eagle 3 Kwp per Golden Eagle 3 Kwp per Golden Eagle 4 Kwp Ne Viti 4 Kwp Ne Viti 4 Kwp Ne Viti 4 Kwp Ne Viti 4 Kwp Ne Viti 9Kwp ne Prishtine 9Kwp ne Prishtine 9Kwp ne Prishtine 9Kwp ne Prishtine Rezervar 500 litra ne Rahovec Rezervar 500 litra ne Rahovec Rezervar 500 litra ne Rahovec Rezervar 500 litra ne Rahovec Panairi nderkombetar " Prishtina 2014 "