ENERGJI E PASTËR E SË ARDHMËS
Tekonologji e garantuar nga
Sonnenkraft
Partner

Muqa Solar Company është anëtar i Shoqates për Energji të ripertritshme të Kosovës

Online offer
Merr ofertë online

Plotësoni formën online me kërkesat tuaja, dhe ne do t'ju dërgojmë ofertën më të mirë për shërbime solare

Merr ofertëose kontaktoni me ne! Online offer
Rreth Nesh

Jemi kompani që vazhdimisht kemi sjell inovacion dhe teknologji moderne për të ofruar zgjidhje bashkëkohore në industrinë solare. Jemi thellësisht të përkushtuar që klientëve tanë t’ju ofrojmë sisteme të cilat in ndihmojnë ata në praktikën ditore dhe dhe mundësojnë që të zvogëlohen shpenzimet për energji, si në sektorin familjar, ashtu edhe në atë afarist.

Muqa Solar Compani ka traditë shumëvjeçare në disa fusha të ndërtimtarisë dhe hidro sistemeve, por tani është dedikuar në mënyrë specifike në energjinë solare, pasi që kjo është e ardhmja e pashmangshme .

Ne ju ftojmë që të konsultoheni me ne, dhe ne ju garantojmë që do të habiteni kur të mësoni se sa shumë mund të kurseni nëse vendosni të investoni në teknologjinë solare.