ENERGJI E PASTËR E SË ARDHMËS
Tekonologji e garantuar nga
Sonnenkraft
Partner

Muqa Solar Company është anëtar i Shoqates për Energji të ripertritshme të Kosovës

Online offer
Merr ofertë online

Plotësoni formën online me kërkesat tuaja, dhe ne do t'ju dërgojmë ofertën më të mirë për shërbime solare

Merr ofertëose kontaktoni me ne! Online offer
Video prezentime

Demonstrimi se sa shpejtë dhe sa thjeshtë punohem me sistemet solare Sonnenkraft, falë dizajnit dhe projektimit inovativ nga kompania Sonnenkraft

Puna Praktike

Prezantim i zgjeruar i montimit dhe demostrimit të mundësive që i ofrojnë sistemet e ndryshme Sonnenkraft

Struktura e sistemit Sonnenkraft

Edhe një video ku tregohet se si ndërlidhet sistemi Sonnenkraft në një shtëpi individuale dhe si implementohet në të gjithë shtëpinë