ENERGJI E PASTËR E SË ARDHMËS
Tekonologji e garantuar nga
Sonnenkraft
Partner

Muqa Solar Company është anëtar i Shoqates për Energji të ripertritshme të Kosovës

Online offer
Merr ofertë online

Plotësoni formën online me kërkesat tuaja, dhe ne do t'ju dërgojmë ofertën më të mirë për shërbime solare

Merr ofertëose kontaktoni me ne! Online offer
Përse energjia solare

Ambienti

Motivimi për marrjen e një instalim SONNENKRAFT ® energjisë diellore mund të jetë një përparësi shumë e madhe! Më të dukshme janë përparësitë mjedisore: energjia diellore nuk gjeneron ndotje, ajo është efektive dhe nuk shkakton asnjë shqetësim për zonën përreth.

Ekonomia

Por çështjet ekonomike mund të luajnë një rol po aq të rëndësishëm.Ideja e krijimit të ngrohjes tuaj, ujit të nxehtë dhe të energjisë elektrike falsa është tërheqës për shumicën e njerëzve. Dhe koncepti i vërtetë duke paguar për energjinë e tepërt instalimi mund të gjenerojnë të ardhura që nuk është e vështirë ta kuptojmë.

Pavarësia

Një zgjidhje efikase të energjisë diellore do t'ju japë mundësinë për të fituar pavarësinë nga furnizuesit tuaj të energjisë. Jo vetëm pavarësi në kuptimin ekonomik, por pavarësi nga redukimet apo prishjet në rrjetin publik ekeltrik