ENERGJI E PASTËR E SË ARDHMËS
Tekonologji e garantuar nga
Sonnenkraft
Partner

Muqa Solar Company është anëtar i Shoqates për Energji të ripertritshme të Kosovës

Online offer
Merr ofertë online

Plotësoni formën online me kërkesat tuaja, dhe ne do t'ju dërgojmë ofertën më të mirë për shërbime solare

Merr ofertëose kontaktoni me ne! Online offer
Instalime të mëdha

Comfort E XL sistemi që garanton rendimentin maksimal diellore për shkallë të gjerë sistemeve.

Përfitimet

  • Përafërsisht. 30 - Mbulimi 70% e ngrohjen e ujit
  • Përshtatshme në mënyrë ideale për integrimin e ngrohjes pishinë noti diellore dhe / ose ngrohje rezervë
  • Shtresa Highly efikas i akuzuar nga tank backup me anë të premounted modul shtresuar akuzuar
  • Fushat e aplikimit janë të shumta, të tilla si spitalet, turistike dhe objekteve të kujdesit si dhe ndërtesat publike

Përdorur në ndërtimet e reja

  • Freskët, ujë higjienik nxehtë ngrohjen e ujit përmes vazhdueshëm (moduli ujë të freskët)
  • Parandalimi i infeksioneve apo formimi Legionella në sistemin e ujit të pijshëm ngrohje

Aplikimi retrofitting

  • Përdorimi optimal të energjisë diellore ngrohjen e ujit përmes vazhdueshëm (para-ngrohje faza)
  • kosto të ulët përmes konvertimit të thjeshtë integrimin në sistemet ekzistuese pa zgjerimin kazan tipike
  • Efikasitet më të lartë se sa me tank sistemet e ujit të nxehtë nxehet