ENERGJI E PASTËR E SË ARDHMËS
Tekonologji e garantuar nga
Sonnenkraft
Partner

Muqa Solar Company është anëtar i Shoqates për Energji të ripertritshme të Kosovës

Online offer
Merr ofertë online

Plotësoni formën online me kërkesat tuaja, dhe ne do t'ju dërgojmë ofertën më të mirë për shërbime solare

Merr ofertëose kontaktoni me ne! Online offer
Kolektorët (Mbledhësit solar në qati)

SKR500

Kolektori kombinon teknologjinë e fundit me themeluara know-how. SKR500 ri është koleksionist i parë me një dizajn frameless dhe një sistem të thjeshtë në rritje e cila lejon instalimin e thjeshtë duke përdorur vetëm një mjet standard.

MJETE-Lidhësit FALAS hidraulike plugin
Për të gjitha aplikimet kryesore që ju mund të rritet SKR500 me mjete shumë pak. Ne e quajmë atë Plug & Flow.

TRAY Kuadrat Alumini
Përdorimi i aluminit mundëson një peshë të vetëm 38 kg. Gjë që e bën shumë të kolektorit lehtë për të trajtuar.

DESIGN frameless
Kolektor sheshtë lehtë dhe frameless duket e mirë në të gjitha variantet e instalimit.

SK500

Pavarësisht nëse sistemi i kolektorit është kulmi-montuar ose freestanding, SK500 është zgjidhja më e mirë në klasë është. Tërheqëse, kolektor cilësi të lartë dhe të lartë të performancës reziston të gjitha llojet e motit.

Qëndrueshmëri të gjatë
Përdorimi i materialeve të motit siguron se SK500 do të sigurojë energji diellore për shumë vite.

Efikasitet të lartë
SK500 arrin temperaturat e larta me ujë shumë shpejt për shkak të veshjes absorbimit vakum.

Disa opsione Montimi
Mundësia e përdorimit të sistemeve SONNENKRAFT rritje ju mundëson për të përdorur të kolektorit mbi lloje allmost gjitha çati dhe kënde çati.

SK500-ECO-AL

Pavarësisht nëse sistemi i kolektorit është kulmi-montuar ose freestanding, SK500-ECO-AL është zgjidhja më e mirë në klasë është. Tërheqëse, kolektor cilësi të lartë dhe të lartë të performancës reziston të gjitha llojet e motit.

Qëndrueshmëri të gjatë të qëndrueshme
Përdorimi i materialeve të motit siguron që SK500-ECO-AL do të sigurojë energji diellore për shumë vite

Efikasitet të lartë
SK500-ECO-AL arrin temperaturat e larta me ujë shumë shpejt për shkak të veshjes absorbimit vakum.

Disa opsione Montimi
Mundësia e përdorimit të sistemeve SONNENKRAFT rritje ju mundëson për të përdorur të kolektorit mbi lloje allmost gjitha çati dhe kënde çati.

IDMK-AL

The SONNENKRAFT IDMK-AL in-roof collectors are particularly suited for roofs with a southern exposure, if the collectors are to be directly integrated in the roof cladding instead of on the roof.

PERFECT INTEGRATION INTO ROOF DESIGN
The different module sizes and the option of combining roof collectors next to and above one another provides the ideal solution for every roof.

CAN BE SOLDERED OR SCREWED
The connections are suiteble both for screw- and solder mounting.

HIGH EFFICIENCY
Fully flat, selectively coated and structured copper absorber secures high water temperatures quickly.

VK25

Mbledhësit evakuuar tub siguruar prodhim të lartë në temperatura të ulëta në natyrë, veçanërisht kur përdoret me sistemet e ngrohjes. Mbledhësit janë dorëzuar si module të parafabrikuara për rritje çati. Mbledhësit të përbëhet nga një kornizë bazë, strehim shumëfishtë, CPC reflektor, exchangers ngrohjes dhe tuba evakuuar, përfshirë absorbimit.

VEPRA mirë edhe në temperatura të ulëta

Izolimin vakum siguron dalje të lartë dhe temperaturat e larta - madje edhe në kushtet e motit të varfër, me temperaturë të ulët jashtë.

MIRËMBAJTJA thjeshtë
Është e mundur për të ndryshuar tubat e VK25 pa pasur nevojë të zbrazët e sythe diellore.

Efikasitet të lartë
VK25 ka një dalje të lartë për shkak të shfrytëzimit të rrezatimit difuze dhe zhdrejtë nëpërmjet CPC reflektor dhe rrethore absorbimit evakuuar tub

GKAL

GK-AL koleksionist është e optimizuar posaçërisht për instalime të mëdha. Kjo mund të instalohet shpejt dhe lehtë për të kombinuar një fushë në shkallë të madhe.

EFIKASITETI I LARTË
Shumëfishtë është ngjitur tek të absorbimit.

Instalim të lehtë
Lidhja hidraulike dhe sistem në rritje janë optimizuar posaçërisht për të ruajtur një shumë kohë të instalimit.

Ridimensionimin fleksibël
GK-AL lehtë mund të kombinohen për të përshtaten instalime të ndryshme.

SA-HP

SA-HP Sistemi punon në parimin heatpipe që parandalon mbinxehjes. Ky sistem është mbledhur tashmë dhe përbëhet nga një koleksionist lartë selektiv të veshura dhe një tank enameled dhe izoluar edhe me anode magnez. Sistemi rritje mund të instalohet në një kohë shumë të shkurtër dhe është zgjidhje ideale për prodhimin e ujit të ngrohtë në objekte të tilla si shtëpi të vogla apo shtëpi të dyta të cilët dëshirojnë të rrisin efikasitetin e tyre energjetik. Ri projektuar shell mbrapa jep papërshkueshëm nga uji SA-HP160 një pamje të zgjuar dhe moderne.

Montimi i shpejtë
Gjithçka është para-montuar në lindje.

Lehtë dhe të besueshëm
Zgjidhja është bazuar në teknologjinë e dëshmuar dhe të qëndrueshme. Të gjitha komponentët janë të cilësisë premium.

I përballueshëm për të gjithë
Një zgjidhje ideale për prodhimin e ujit të ngrohtë në demestic instalime të vogla.

TS

Përmirësuar SONNENKRAFT ™ termosifon punon duke përdorur forcën e gravitetit gravitetit (qarkullimi i natyrshëm, pa njësi pompë). Sistemi lira, e përbërë nga një koleksionist, double enameled sanitare tank ujë incl. anode magnez dhe sistemi në rritje, është mbledhur si një njësi në vend. Kështu, është zgjidhje ideale për përgatitjen e ujit të ngrohtë në shtëpitë e familjes e vetme.


Me kosto efektive dhe efikase

Zgjidhja termosifon është një zgjidhje e thjeshtë por efikase. Ajo strehon nevojat e ekonomisë shtëpiake më të ujërave të ëmbla për të nxehtë.

Lehtë për të instaluar
Udhëzimet Easy kuptueshme në rritje. Ajo është instaluar pa ndryshime të mëdha në instalimet sanitare të shtëpisë.

SONNENKRAFT ™
Bazuar në teknologjinë e njohur, ajo përfaqëson të gjitha karakteristikat e cilësisë të ndërtuar në emrin tonë.