ENERGJI E PASTËR E SË ARDHMËS
Tekonologji e garantuar nga
Sonnenkraft
Partner

Muqa Solar Company është anëtar i Shoqates për Energji të ripertritshme të Kosovës

Online offer
Merr ofertë online

Plotësoni formën online me kërkesat tuaja, dhe ne do t'ju dërgojmë ofertën më të mirë për shërbime solare

Merr ofertëose kontaktoni me ne! Online offer
Modulet e ujit të ferskët

FWM15i/30i

Moduli i ri Fresh Uji është inteligjente, me pompa effiency të lartë dhe punon me çdo lloj të cilësisë së ujit. Nuk ka magazinimit të ujit të nxehtë të cilën kërkohet parandalon zhvillimin e baktereve.


Çelik brazed për cilësitë e ujit të ashpra. Kontrollit inteligjent rrjedhjes siguron rezistencë korrozioni dhe shkallë të

Pompa efikasitet të lartë
Pump Alpha GRUNDFOS është truri i modulit. Ajo mbledh të dhëna të dhëna nga të gjitha sensorë dhe kontrollon të gjitha funksionet themelore në FWM.

Pompë intelegjente e qarkullimit
Pompë qarkullimit opsional mund të mësoni kur familja ka nevojë për ujë të nxehtë të freskëta dhe të furnizimit me sasinë e saktë të drejtën në kohë. Ka nga kursimit të energjisë.

FWM150/225

Moduli i ujërave të ëmbla siguron ujë higjienik nxehtë pa shkallë dhe me humbje minimale stand-by.

Efikasitet të lartë
Moduli ka herë të shpejtë reagimi, pa mbi-apo undershooting paraprakisht temperaturës dispenzim.

Higjienë të mirë
Moduli ujë të freskët siguron asnjë rrezik të Legionella.


Operim ekonomik
Shpejtësia kontrolluar akuzuar dhe pompë qarkullimit kursen energji.