ENERGJI E PASTËR E SË ARDHMËS
Tekonologji e garantuar nga
Sonnenkraft
Partner

Muqa Solar Company është anëtar i Shoqates për Energji të ripertritshme të Kosovës

Online offer
Merr ofertë online

Plotësoni formën online me kërkesat tuaja, dhe ne do t'ju dërgojmë ofertën më të mirë për shërbime solare

Merr ofertëose kontaktoni me ne! Online offer
Module shtresimi

SLM50HE

SLM50HE është përdorur në kombinim me KPS-E-tank për të shtresuar akuzuar tank duke përdorur energjinë diellore.

Kontrollues me shumë funksione

Kontrollues i ri ka një ekran të plotë grafik dhe një panel të lehtë operativ. SD-card mund të përdoret për të dhënat logging.

Instalim të lehtë
Vendosja e lidhjeve hidraulike në pjesën e poshtme dhe të "sistemit të klikoni" bën SLM50HE e re shumë e lehtë për të trajtuar.

SLM120/200

MBROJTJA antifriz
Tub anashkalojë në siguron qark diellore që sistemi të mos ngrijë.


Rendiment të lartë diellor
SLM mundëson akuzuar shtresuar e tank backup.

FOKUS EFIKASITETI
Shpejtësia kontrolluar akuzuar pompë dhe strehim izoluar plotësisht kursen energji.