ENERGJI E PASTËR E SË ARDHMËS
Tekonologji e garantuar nga
Sonnenkraft
Partner

Muqa Solar Company është anëtar i Shoqates për Energji të ripertritshme të Kosovës

Online offer
Merr ofertë online

Plotësoni formën online me kërkesat tuaja, dhe ne do t'ju dërgojmë ofertën më të mirë për shërbime solare

Merr ofertëose kontaktoni me ne! Online offer
Modulet e ngrohjes

HKM20

HKM është përdorur për të mbështetur ngrohje autonome dhe / ose ngrohje radiator sistemit me ngrohje.


OPSIONET UNIK Montimi
HKM mund të jetë ngritur direkt në tank KVV ose ajo mund të jetë montuar në mur


Pompa efikasitet të lartë
HKM vjen në dy versione: me një pompë efikasitet të lartë ose me një pompë standarde.


Rendiment të lartë
Pompë të fuqishme mundëson tejkalimin mbi humbjet e mëdha të presionit në sistem.

RAS20

RAS është një modul i cili mbështet të ngrohjes kazan naftës / gazit kondensimit me energji diellore, e cila përmirëson efikasitetin e sistemit të ngrohjes. Ajo punon posaçërisht mirë me retrofit zgjidhje, kur instalimi diellore në kombinim me zgjidhje ngrohjes tradicionale.


OPSIONET UNIK Montimi
RAS mund të jetë ngritur direkt në tank KVV ose ajo mund të jetë montuar në mur (për retrofit sistemeve).


Efektshmërisë optimale
RAS garanton efikasitet optimal duke përdorur energjinë diellore. Statification në tank nuk është ndërprerë.


RRITJA kompensohen KTHIMI
Naftës / gazit kazan condensing është furnizuar vetëm me ngrohje pikërisht aq sa është e nevojshme.