ENERGJI E PASTËR E SË ARDHMËS
Tekonologji e garantuar nga
Sonnenkraft
Partner

Muqa Solar Company është anëtar i Shoqates për Energji të ripertritshme të Kosovës

Online offer
Merr ofertë online

Plotësoni formën online me kërkesat tuaja, dhe ne do t'ju dërgojmë ofertën më të mirë për shërbime solare

Merr ofertëose kontaktoni me ne! Online offer
Ngrohje e mbrendshme

Sistemet tona Sonnenkraft, ju japon mundësi të përfitoni energji dhe ujë të ngrohtë falas përmes moduleve tona shumë të sofistikuara

Comfort E

E Comfort Zgjidhja nga SONNENKRAFT ® është zgjidhje me kosto efektive për këdo që ka nevojë për të dyja ujë të nxehtë dhe ngrohje dhomë. Kjo zgjidhje përbëhet nga tonë të ri markë tank zhvilluar PSR-E me një stacion pompë të lartë të efikasitetit dhe inteligjente modul me ujë të freskët. Ajo mund të mbulojë deri në 30% të ngrohjes tuaj dhe 80% të nevojave të nxehtë tuaj të ujit.

MODULI I RI FRESH WATER
Freskët, ujë higjienik të nxehtë me anë të gjeneratës së ujit të nxehtë të kërkesës. Një njësi inteligjente që jep sasinë e saktë të ujit të nxehtë të freskëta pikërisht kur është e nevojshme. Nuk ka magazinimit të ujit të nxehtë e largon nevojën për parandalimin e rritjes bakteriale.

PËRMIRËSIMI I shtresimit
Ri diellor Regjistri është encapsulated, duke rezultuar në ngarkim të shpejtë të pjesës së sipërme të tank dhe një diferencë lartë e temperaturës në tank. Dhe një performancë më të mirë për mbështetjen ngrohje gjatë muajve të ftohtë të vitit.Izolimin e re i përshtatet të përkryer dhe zvogëlon humbjen e nxehtësisë.

FEET lartësi të rregullueshme
Kjo mundëson një vendosje të përsosur të tank, edhe nëse ajo është instaluar në sipërfaqet e pabarabartë. Kufiri fund mbulon këmbët për të krijuar një vështrim të bukur.

PSKR18/HE
AI version i PSKR18 vjen me një kontrollues të ri me një panel operativ të lehtë.Moduli i ri rrit gamën operativ në lidhje me rrjedhën me 30%.

Comfort E Plus

E Comfort Plus është zgjidhje e sofistikuar zgjidhje diellore termike për ujë të ngrohtë dhe ngrohje dhomë.

Kjo zgjidhje mund të mbulojë deri në 40% të ngrohjes tuaj dhe 80% të nevojave të nxehtë të ujit tuaj. Ai përbëhet nga tonë të ri markë tank zhvilluar KDP-E me një modul inteligjente ujë të freskët, një modul shumë efikas shtresimit dhe një opsional qark ngrohje modul. All zhvilluar për të përshtaten të përkryer së bashku.
Moduli ngrohje HKM20 gjithashtu mund të jetë montuar në E rehati Plus zgjidhje, për të drejtpërdrejt të vepruar radiator ose kati i sistemit të ngrohjes dhe moti kohë kontrolluar. RAS20 siguron zbatimin më efikas të energjisë diellore termike në kombinim me sistemin e ngrohjes ekzistuese, sidomos me kaldaja kondensimit.

MODULI I RI FRESH WATER
Freskët, ujë higjienik të nxehtë me anë të përgatitjes së ujit të nxehtë të kërkesës. Një njësi inteligjente që sjell saktësisht sasinë e ujit të nxehtë të freskëta pikërisht kur është e nevojshme. Nuk ka magazinimit të ujit të nxehtë të cilën kërkohet parandalon zhvillimin e baktereve.

REDUKTIMI 20% e humbjes së nxehtësisë
Tank i ri PSR është përmirësuar në një numër mënyrash. Nuk është një encapsulation e regjistrit diellor, një ngarkimit të shpejtë të pjesës së sipërme të tank dhe një diferencë lartë e temperaturës në tank. Dhe një përdorimi më të mirë të mbështetjes për ngrohje gjatë pranverës dhe vjeshtës.

FEET lartësi të rregullueshme
Kjo mundëson një vendosje të përsosur të tank, edhe nëse ajo është instaluar në sipërfaqet e pabarabartë. Kufiri fund mbulon këmbët për të krijuar një vështrim të bukur.

MODULI shtresimit
SLM50HE garanton shtresimit optimale në storage tank. Pompa të lartë të efikasitetit të siguruar konsumin e energjisë elektrike shumë të ulët.