ENERGJI E PASTËR E SË ARDHMËS
Tekonologji e garantuar nga
Sonnenkraft
Partner

Muqa Solar Company është anëtar i Shoqates për Energji të ripertritshme të Kosovës

Online offer
Merr ofertë online

Plotësoni formën online me kërkesat tuaja, dhe ne do t'ju dërgojmë ofertën më të mirë për shërbime solare

Merr ofertëose kontaktoni me ne! Online offer
Ujë i ngrohtë solar

Dielli ndez lëngun panele diellore në çati tuaj. Kjo lëndë e ngrohur kalon në rezervuarin kryesor dhe kështu ju do të keni ujë të ngrohtë nga rrezet solare

Përparësitë

EKONOMIK
E kompakt dhe zgjidhja kompakt PLUS bëjnë shtëpinë tuaj me energji shumë më efikase, e cila do të kursen të holla për çdo ditë. Zgjidhjet përmirësojnë vlerësimin e energjisë në shtëpi, dhe shpenzimet mund të kompensohet nga një rritje në vlerën e saj.


MJEDISI
Djegia e naftës dhe karburanteve fosile gazit është konsideruar të jetë faktori më i madh që kontribuon në lirimin e gazeve serë në atmosferë. Kjo është arsyeja pse qeveritë në pothuajse çdo vend kanë ngritur qëllimet agresive për të reduktuar emetimin e dioksidit të karbonit. Dhe duke aplikuar energjisë diellore edhe për ngrohjen e dhomave dhe pishinave të notit, shpenzimet e shtëpisë tuaj janë ulur edhe më tej. Përdorimi i energjisë diellore lëshon zero dioksid karboni.

PAVARËSI
Naftës dhe gazit janë burimet e pakta që ne do të dalë jashtë me kalimin e kohës.Çmimi është tejet e pasigurt. Gjatë 10 viteve të fundit çmimi i naftës është rritur me 300%. Përdorimi i energjisë diellore sa më shumë të jetë e mundur heq shqetësimet në lidhje me klimën politike në vendet prodhuese të naftës dhe ofertat e pakta që ka për të ardhmen.

Përfitimet

Të prodhojë deri në 70% të ujit të nxehtë falas
Instalimi i shpejtë dhe i lehtë
Kosto e ulët të mirëmbajtjes
Premium Cilësia Evropiane
Dy zgjidhje të ndryshme në dispozicion