ENERGJI E PASTËR E SË ARDHMËS
Tekonologji e garantuar nga
Sonnenkraft
Partner

Muqa Solar Company është anëtar i Shoqates për Energji të ripertritshme të Kosovës

Online offer
Merr ofertë online

Plotësoni formën online me kërkesat tuaja, dhe ne do t'ju dërgojmë ofertën më të mirë për shërbime solare

Merr ofertëose kontaktoni me ne! Online offer
Pump Stations

RLG-E

RLG-E është përdorur në kombinim me DHW tank-tank akuzuar për shfrytëzimin e energjisë diellore.

Instalim i shpejtë
Pompë diellore dhe kontrollues janë të para-mbledhur dhe modul ka reduktuar tub dhe lidhjeve.


Operacion i lehtë
Kontrollues ka butona shumë pak për shkak të veprimit automatik dhe kërkon mirëmbajtje të ulët

Dizajn i pastër
Moduli i ri është shumë kompakte dhe në një dizajn modern që i përshtatet çdo shtëpi.

PSKR18

PSKR është përdorur në kombinim me PSR tank-tank akuzuar për shfrytëzimin e energjisë diellore. Ajo mund të prodhojë ujë të freskët të nxehtë në kombinim me FWM dhe mund të mbështesin sisteme ngrohje.

Kontrollues NEW
Lehtë dhe intuitive panel operativ.

FUSHA E LARTË OPERATIVE
PSKR18 mund të sigurojë një rrjedhë përmes mbledhësit me deri në përmirësim 13l/min (30% në krahasim me versionin e vjetër).

Sensor DIGITAL FLOW
Kontrollit automatik dhe një metër rrjedhin ngrohjes shtesë është e mundur.