ENERGJI E PASTËR E SË ARDHMËS
Tekonologji e garantuar nga
Sonnenkraft
Partner

Muqa Solar Company është anëtar i Shoqates për Energji të ripertritshme të Kosovës

Online offer
Merr ofertë online

Plotësoni formën online me kërkesat tuaja, dhe ne do t'ju dërgojmë ofertën më të mirë për shërbime solare

Merr ofertëose kontaktoni me ne! Online offer
Rezervuaret (njihen si tanket)

DHW

DHW është një rezervuar që instalohet lehtë për ujë të nxehtë. Është e pajisur me komponentët e testuar dhe teknologji provuar për të siguruar qëndrueshmëri dhe efikasitet. Por në një dizajn të ri markë moderne.

Plug dhe FLOW
Çdo pjesë dhe detaje të DHW është bërë në një mënyrë që ju lejon të bëni instalimin shpejt dhe lehtë.

Teknologjinë e dëshmuar
Komponentët dhe teknologjia e DHW është i standardeve më të zakonshme të lartë të produkteve SONNENKRAFT

Dizajn unik
Dizajni i DHW është një histori e vet. Ne kemi vënë përpjekje të madhe në hartimin e DHW të duken të mëdha - dhe për të marrë një minimum prej hapësirë.

ELB

ELB tank ujë të nxehtë siguron një humbje shumë të ulët të ngrohjes për shkak të izolimit mbulua direkt mbi tank. Për dy modele të mëdha izolim mund të hiqet për transport të lehtë.

Plug dhe rrjedhën e
Çdo pjesë dhe detaje të ELB është bërë në një mënyrë që ju lejon të bëni instalimin shpejt dhe lehtë.

Teknologjia e provuar
Komponentët dhe teknologji të ELB është i standardeve më të zakonshme të lartë të produkteve SONNENKRAFT.

Efikasitet të lartë
Sipërfaqet e mëdha exchanger ngrohjes e bën tank përsosur për përdorimin e energjisë diellore.

PSR-E

Ri PSR-E tank ofron një disponueshmërinë e shpejtë e energjisë diellore nga një dizajn të mirë të ekuilibruar stratifikimit të reja. PSR800E mund të jetë i lidhur me PS800E dhe PSR1000E mund të jetë i lidhur me PS1000E

20% humbjen e nxehtësisë REDUKTIMI
Përdorimi i qeth përshtatet të përkryer për sipërfaqe të tank, e cila eliminon efektet oxhak dhe ofron më të mirë të diellit hoses lidhje.

Shtresimit PËRMIRËSUAR
Nuk është një encapsulation e regjistrit diellor, një ngarkimit të shpejtë të pjesës së sipërme të tank, e cila çon në një përdorim më të mirë të mbështetjes për ngrohje diellore gjatë pranverës dhe vjeshtës.

KTHIMI shtresimit LINE
Në tank të ri PSR-E nuk ka nevojë për një pjatë të shtresimit dhe një diferencë lartë e temperaturës në tank.

PS-E

PS-E tank është zgjidhje optimale për ruajtjen e energjisë në temperatura të larta. Ajo mund të punojë edhe si ngrohje backup ose së bashku me të akuzuar stratifikuar dhe modulet e ujit të freskët.

20% humbjen e nxehtësisë REDUKTIMI
Përdorimi i qeth përshtatet të përkryer për sipërfaqe të tank, e cila eliminon efektet oxhak dhe siguron izolimin më të mirë të hoses lidhje.

PERFEKT PER INSTALIME SHUMICE
Me aftësinë për të ngritur në një instalim paralele, tank PS është zgjidhja më e mirë për instalime të mëdha.


Kombinime të reja
PS800E tani mund të jenë të kombinuara me PSC800E dhe PSR800E dhe PS1000E mund të kombinohet me PSC1000E dhe PSR1000E.

PSC-E

Me tank e re KPS-E ju merrni layering të mirë të mundshme temperaturës gjatë ngarkimit dhe shkarkimit. PSC800E mund të jetë i lidhur me PS800E dhe PSC1000E mund të jetë i lidhur me PS1000E

20% humbjen e nxehtësisë REDUKTIMI
Përdorimi i qeth përshtatet të përkryer për sipërfaqe të tank, e cila eliminon efektet oxhak. Insolancë edhe më të mirë të hoses lidhje.

TANK më efikas
Kur tank KDP është e kombinuar me FWM ri dhe modulet slm dhe energjia optimizuar RAS ju të merrni zgjidhje më efikase e sotme.

FEET lartësi të rregullueshme (Fakultativ)
Vendosja e përsosur e tank, edhe nëse ajo është instaluar në sipërfaqet e pabarabartë. Kufiri i ri fund mbulon çdo boshllëk të mundshme të shkaktuara nga rregullimin lartësi.