Gjatë trajnimit në Dimplex

Gjatë trajnimit në Dimplex tek një ndër prodhuesit e parë në botë të pajisjeve per ngrohje termike dhe mbajteseve të pozicione të rëndësishme të tregut global në pajisjet shtëpiake, ngrohjen ,ftohjen, ventilimin dhe zgjidhjet e energjisë së rinovueshme.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et
dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam