FRONIUS

Fronius Tauro është një inverter i fuqishëm komercial për rendimente të larta. Inverteri komercial është bërë për zona të pambrojtura në natyrë dhe tregon më së miri në zona të ashpra. Dizajni fleksibël i sistemit minimizon kostot e BOS dhe për këtë arsye është zgjedhja e parë për PV komerciale.


Kursimi i kostove të BOS me dizajn të zgjuar të harduerit

Falë opsioneve të ndryshme, si AC Daisy Chaining, Fronius Tauro garanton jo vetëm instalim të shpejtë, por gjithashtu ul kostot e BOS në mënyrë të konsiderueshme.

Zinxhiri i daisit AC zvogëlon numrin e kutive të kombinatorëve AC
Pajisja e mbrojtjes nga rryma e integruar me inverter kursen komponentë shtesë
Kursime kohe dhe shpenzimesh në instalim me kapëset V–

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

FRONIUS

Inverter hibrid i vetëm/trefazor me fuqi rezervë të orientuar drejt kërkesës.

Fronius Primo dhe Symo GEN24 Plus, me kategori të fuqisë midis 3 dhe 10 kW, është inverteri hibrid ideal për familjet private. Me shumë veçori standarde, pajisja njëfishe/trefazore mbulon të gjitha kërkesat e klientit.
GEN24 Plus nuk lë asgjë për të dëshiruar me karakteristika të shumta siç janë funksionet e menaxhimit të energjisë, lidhja WLAN si standard, lidhja Ethernet dhe integrimi i lehtë i përbërësve të palëve të treta. Falë veçanërisht Pikës PV – një prizë e integruar e furnizuar me energji elektrike kur nevojitet energji rezervë – dhe funksioni Full Backup në rast të ndërprerjeve të energjisë, siguron shkallën më të lartë të besueshmërisë së furnizimit me energji.
GEN 24 Plus krenohet me një dizajn të lehtë dhe kompakt, një koncept aktiv të ftohjes dhe instalim dhe vënie në punë të shpejtë dhe të lehtë. Koncepti i shërbimit, ku pjesët individuale mund të zëvendësohen, gjithashtu garanton riparim të lehtë dhe për këtë arsye kontribuon në kredencialet e tij të qëndrueshmërisë.

 

 • Fazori: 1
 • Numri i gjurmuesve MPP: 1
 • Kapaciteti [kW]: 3.0- 10.0 / 3.0 - 6.0

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

FRONIUS

Inverter hibrid i vetëm/trefazor me fuqi rezervë të orientuar drejt kërkesës.

Fronius Primo dhe Symo GEN24 Plus, me kategori të fuqisë midis 3 dhe 10 kW, është inverteri hibrid ideal për familjet private. Me shumë veçori standarde, pajisja njëfishe/trefazore mbulon të gjitha kërkesat e klientit.
GEN24 Plus nuk lë asgjë për të dëshiruar me karakteristika të shumta siç janë funksionet e menaxhimit të energjisë, lidhja WLAN si standard, lidhja Ethernet dhe integrimi i lehtë i përbërësve të palëve të treta. Falë veçanërisht Pikës PV – një prizë e integruar e furnizuar me energji elektrike kur nevojitet energji rezervë – dhe funksioni Full Backup në rast të ndërprerjeve të energjisë, siguron shkallën më të lartë të besueshmërisë së furnizimit me energji.
GEN 24 Plus krenohet me një dizajn të lehtë dhe kompakt, një koncept aktiv të ftohjes dhe instalim dhe vënie në punë të shpejtë dhe të lehtë. Koncepti i shërbimit, ku pjesët individuale mund të zëvendësohen, gjithashtu garanton riparim të lehtë dhe për këtë arsye kontribuon në kredencialet e tij të qëndrueshmërisë.

 

 • Fazori: 1
 • Numri i gjurmuesve MPP: 1
 • Kapaciteti [kW]: 1.5 - 3.1

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

FRONIUS

Me kategoritë e energjisë që shkojnë nga 1.53.1 kW, Fronius Galvo është i përsosur për familjet – dhe është veçanërisht i përshtatshëm për sistemet e vetë-konsumit. Stafetë e integruar e administrimit të energjisë lejon që komponenti i vetë-konsumit të maksimizohet. Një mori karakteristikash të tjera inteligjente e bëjnë Fronius Galvo një nga invertorët më të mëparshëm në klasën e tij: për shembull, regjistrimi i integruar, lidhje e thjeshtë me internetin nga WLAN, ose teknologjia e kartelave shtesë për rikonfigurimin e funksioneve shtesë.
 • Fazori: 1
 • Numri i gjurmuesve MPP: 1
 • Kapaciteti [kW]: 1.5 - 3.1

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

FRONIUS

Me kategoritë e energjisë që variojnë nga 3.08.2 kW, Fronius Primo plotëson në mënyrë të përkryer gjeneratën SnapINverter. Kjo pajisje me një fazë, pa transformator është inverteri ideal për familjet private. Dizajni i saj inovativ SuperFlex siguron fleksibilitet maksimal në hartimin e sistemit, ndërsa sistemi i montimit SnapINverter bën instalimin dhe mirëmbajtjen sa më të lehtë të jetë e mundur. Paketa e komunikimit e përfshirë si standard me WLAN, menaxhimin e energjisë, ndërfaqe të shumta dhe shumë më tepër, e bën Fronius Primo një inverter komunikues për pronarët-okupatorë.
 • Fazori: 1
 • Numri i gjurmuesve MPP: 2
 • Kapaciteti [kW]: 3.0-8.2

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

FRONIUS

Me kategoritë e energjisë që variojnë nga 3.0 deri në 20.0 kW, Fronius Symo pa transformator është inverteri trefazor për çdo madhësi të sistemit. Për shkak të Dizajnit SuperFlex, Fronius Symo është përgjigjja perfekte për orientimet e çatisë në formë të çrregullt ose të ndryshme. Një lidhje interneti WLAN ose Ethernet si standard plus integrimi i lehtë i komponentëve të palëve të treta e bëjnë Fronius Symo një nga invertuesit më komunikues në treg. Për më tepër, ndërfaqja e njehsorit lejon menaxhimin dinamik të furnizimit dhe një vizualizim të qartë të konsumit.

 • Fazori: 3
 • Numri i gjurmuesve MPP: 2
 • Kapaciteti [kW]: 3.0 - 20.0

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

FRONIUS

Fronius Eco trefazor në kategoritë e energjisë 25.0 dhe 27.0 kW plotëson në mënyrë të përkryer të gjitha kërkesat e instalimeve në shkallë të gjerë. Falë peshës së lehtë dhe sistemit të montimit të SnapINverter, kjo pajisje pa transformator mund të instalohet shpejt dhe lehtë ose brenda ose jashtë. Kjo seri inverter përcakton standarde të reja me klasën e saj të mbrojtjes IP 66. Përveç kësaj, mbajtësit e tij të integruar të të gjitha poleve të telit dhe siguresa opsionale DC do të thotë se kutitë e mbledhjes së telave nuk kërkohen më.
 • Fazori: 3
 • Numri i gjurmuesve MPP: 1
 • Kapaciteti [kW]: 25.0 dhe 27.0

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

EFFEKTA

Invertoret diellorë EFFEKTA KS, si pjesë e një fotovoltaike sistemit, kthen në rrymë direkte nga modulet diellore në rryma alternative, dhe ushqejeni këtë në elektrike Rrjeti i energjisë. Në fundin e hyrjes zakonisht ka një DC konvertues me gjurmues maksimal të pikës së fuqisë (MPPT) që furnizon energji në qarkun ndërmjetës. Ka një inverter njëfazor në fundin e daljes që furnizon energji elektrike në rrjetin e furnizimit me energji elektrike dhe që është e sinkronizuar automatikisht me atë rrjet elektrik. Seria KS e inverter diellor me një vlerësim dalës prej 1500 deri në 5000 Watts është ideal për përdorim privat. Këta inverterë janë në dispozicion si modele me 1 MPP Tracker (ST) ose 2 MPP Gjurmuesit (DT).
 • Fazori: 1
 • Numri i gjurmuesve MPP: 1(ST) and 2(DT)
 • Kapaciteti [kW]: 1.5-5.0

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

EFFEKTA

Seria AX është një karikues inverter / funksionues me shumë funksioneme funksionet e kombinuara të një inverteri dhe MPPT pajisja për karikimin diellor dhe baterinë. Këta inverterë janë i përshtatshëm për operim të pavarur nga rrjeti me module PV, por gjithashtu mund të operohet me energji nga bateritë,gjeneratorët ose rrjeti i energjisë elektrike. Me pamjaftueshëmenergji nga modulet PV, pajisja automatikishtshton energjinë e baterisë ose kur bateritë janë boshai kalon në rrjetin e energjisë. Tre inverter AX nëkombinimi mund të konfigurohet për funksionimin trefazor. Për kërkesat më të larta të energjisë deri në 6 njësi (4 ose, Modelet 5kVA) me një prodhim maksimal prej 24kW (30kVA)
 • Fazori: 3
 • Numri i gjurmuesve MPP: MAX
 • Kapaciteti [kW]: 0.8 - 4

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

EFFEKTA

Pajisjet në serinë AX M1 me MPPT të integruarkontrollues diellor i ngarkimit janë invertorë me shumë funksione / PVkarikuesit me funksionet e kombinuara të një inverteri sidhe një pajisje solare dhe ngarkuese të baterisë. Këta inverterëjanë të përshtatshme për operim të pavarur nga rrjeti furnizohet përmes moduleve PV por gjithashtu mund të operohetme energji elektrike nga akumulatorët, gjeneratorëtose rrjeti i furnizimit me energji publike. Nëse fuqia e pamjaftueshme ështëduke u furnizuar nga modulet PV, pajisjaautomatikisht rritet niveli i energjisë me bateriaktuale ose, nëse bateritë shkarkohen plotësisht,ai kalon në rrjetin e energjisë elektrike. Një rrjet tre njësi AX mund të konfigurohen për funksionimin 3-fazor.
 • Fazori: 3
 • Numri i gjurmuesve MPP: MAX
 • Kapaciteti [kW]: 4.0 - 5.0

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

EFFEKTA

Pajisjet në serinë AX P1 me kontrollues të integruar të ngarkuarave diellore MPPT janë invertorë me shumë funksione / karikues PV me funksionet e kombinuara të një inverteri, si dhe një pajisje solare dhe të baterisë diellore.
 • Fazori: 3
 • Numri i gjurmuesve MPP: MAX
 • Kapaciteti [kW]: 3

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

EFFEKTA

Pajisjet në serinë AX K1 me MPPT të integruar kontrollues diellor i ngarkimit janë invertorë me shumë funksione / PV karikuesit me funksionet e kombinuara të një inverteri si dhe një pajisje solare dhe ngarkuese të baterisë.
 • Fazori: 3
 • Numri i gjurmuesve MPP: MAX
 • Kapaciteti [kW]: 1.0 - 5.0

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

FRONIUS

Matësi i zgjuar Fronius është një matës dypalësh që zgjedh vetë-konsumin dhe regjistron kurbën e ngarkesës së familjes. Falë matjeve shumë të sakta dhe komunikimit të shpejtë përmes ndërfaqes Modbus RTU, kontrolli dinamik i furnizimit është më i shpejtë dhe më i saktë kur vendosen kufijtë e furnizimit sesa me S0 metra. Së bashku me Fronius Solar.web, Matësi Fronius Smart paraqet një përmbledhje të qartë të konsumit të energjisë brenda shtëpisë. Matësi i zgjuar Fronius siguron një menaxhim të koordinuar të përsosur të rrjedhave të ndryshme të energjisë dhe zgjedh menaxhimin e përgjithshëm të energjisë. Shtë ideal i përshtatshëm për t’u përdorur me inverterët Fronius Symo, Fronius Symo Hybrid, Fronius Galvo, Fronius Primo dhe Fronius Eco, si dhe me Fronius Datamanager 2.0.
 • Fazori: 1 dhe 3
 • Numri i gjurmuesve MPP: N/A
 • Kapaciteti [kW]: N/A

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

FRONIUS

Fronius Ohmpilot është një rregullator i konsumit i krijuar për të përdorur energji diellore të tepërt për të ngrohur ujin. Falë rregullimit të rregullueshëm në mënyrë të vazhdueshme nga 0 deri në 9 kW, rryma e tepërt PV mund të vihet në përdorim shumë efikas dhe ushqehet për konsumatorët në shtëpi. Fronius Ohmpilot është përdorur kryesisht për të kontrolluar me inteligjencë elementët e ngrohjes për sigurimin e ujit të nxehtë në kaldaja dhe rezervuarët e ruajtjes tampon, por mund të përdoret gjithashtu për ngrohje me infra të kuqe ose radiatorë peshqir. Energjia diellore mund të sigurojë kështu një shtëpi familjare me nivele mesatare të konsumit të ujit me shumicën e ujit të tyre të nxehtë gjatë pranverës dhe verës. Rezultati është vetë-konsumimi maksimal, ulja e emetimeve të CO2 të familjeve dhe më pak konsumimi në sistemin kryesor të ngrohjes së ndërtesës gjatë muajve të verës.

 

 • Fazori: 1 dhe 3
 • Numri i gjurmuesve MPP: N/A
 • Kapaciteti [kW]: 3.0 - 9.0

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.