Pastrimi i dyshekëve

CARPET CLEANER

Shkencëtarët e mjekësisë tregojnë se vuajnë nga pamundesija qe te shmangin alergjite, Me setin e ri pa gjumë bëhet i mundur: në shtëpi dhe në rrugë! Gjatë pushimeve, në dhomën e hotelit, në anije / jaht, në karvan dhe makinë dhe shumë më tepër, ky komplet siguron një ambient pa alergji te rrethuar me ajer te paster , veçanërisht për të bërë një gjumë të mirë gjatë natës. Parandalimi i alergjisë është një temë serioze dhe e rëndësishme, veçanërisht për fëmijët.

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.