Pastrimi i Tepihave

Carpet Cleaner Makina CRB

CARPET CLEANER

Carpet Cleaner Makina CRB për qilim dhe pastrim të dyshemesë Carpet Cleaner Makinat e pastrimit CRB kanë një dizajn kompakt, trup çelik inox dhe nivel të ulët zhurme.

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.