EFFEKTA

Bateritë EFFEKTA® janë akumulatorë moderne AGM (Absorbent Glass Glass). Nivele të ulëta të vetë-shkarkimit arrihen përmes lidhjes së elektrolitit në rripin me fibra qelqi. Një rimbushje është e nevojshme çdo gjashtë muaj përveç nëse akumulatori ishte i ruajtur në temperatura më të mëdha se 20 ° C. Bateritë AGM janë prova rrjedhëse dhe mund të instalohen në pothuajse çdo vend.

  • Kapaciteti ne [Ah]: 12
  • Pesha [kg]: 3.8
  • Voltazha [V]: 12

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.