DHW HOT WATER TANK DHW300PR2

SONNENKRAFT

Instaluar me lehtësi rezervuari me ujë të nxehtë – prizë dhe rrjedh, Stacioni diellor paraprak i paraqitur me pompë me efikasitet të lartë, njësi kontrolli e para-programuar, Klasik, dizajn modern Struktura e kursimit të hapësirës, veshjet e shërbimit të emaluara.Kapaciteti: 287L, Diametri, me izolim D: 600 mm, Lartësia, me izolim H1794mm, Pesha 123, max. presioni i ujit shtëpiak: 10 bar, max. temperatura e ujit që vepron: 95 ° C, max. temp operimi. diellor
qark: 110 ° C, Treguesi i performancës NL shkëmbyes i nxehtësisë diellore NL / kW 4,1 / 36,
 • Etiketimi i energjisë: C
 • Kapaciteti [I]: 300
 • Konsumi vjetor i energjisë [kWh/a]: N/A

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

DHW HOT WATER TANK DHW400PR2

SONNENKRAFT

Instaluar  me lehtësi rezervuari me ujë të nxehtë – prizë dhe rrjedhë Stacioni diellor paraprak i pajisur me pompë me efikasitet të lartë, njësi kontrolli e programuar paraprakisht, klasik, dizajn modern, strukturë e kursimit të hapësirës, veshja e brendshme e emaluar. Kapaciteti: 366L, Diametri, me izolim D: 700mm, Lartësia, me izolim H1591mm, Pesha 138, max. presioni i ujit shtëpiak: 10 bar, max. temperatura e ujit që vepron: 95 ° C, max. temp operimi. qark diellor: 110 ° C, Treguesi i performancës NL shkëmbyes i nxehtësisë diellore NL / kW 9,4 / 43.
 • Etiketimi i energjisë: C
 • Kapaciteti [I]: 400
 • Konsumi vjetor i energjisë [kWh/a]: N/A

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

DHW HOT WATER TANK DHW500PR2

SONNENKRAFT

Instaluar  me lehtësi rezervuari me ujë të nxehtë – prizë dhe rrjedhë Stacioni diellor paraprak i pajisur me pompë me efikasitet të lartë, njësi kontrolli e programuar paraprakisht, klasik, dizajn modern, strukturë e kursimit të hapësirës, veshja e brendshme e emaluar. Kapaciteti: 451L, Diametri, me izolim D: 700 mm, Lartësia, me izolim H 1921mm, Pesha 160, max. presioni i ujit shtëpiak: 10 bar, max. temperatura e ujit që vepron: 95 ° C, max. temp operimi. qark diellor: 110 ° C, Treguesi i performancës NL shkëmbyes i nxehtësisë diellore NL / kW 14,7 / 60
 • Etiketimi i energjisë: C
 • Kapaciteti [I]: 500
 • Konsumi vjetor i energjisë [kWh/a]: N/A

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

FWSS SYSTEMTANK FRESH 500L

SONNENKRAFT

Ujë i nxehtë i freskët, higjienik – Moduli i ujit të freskët FWS40HYDRO i montuar paraprakisht në rezervuarin e ruajtjes • POWER2HEAT – kombinim optimal i PV dhe Ohmpilot
e kombinueshme e përkryer me pompën e nxehtësisë dhe bojlerin e peletit Kapaciteti l 491, Diametri, izoluar mm750 (Schaum), Lartësia e pjerrët mm 2120, Pesha me izolim & FWSHYDRO kg 85, Zona e ngrohjes, regjistri diellor m2 1,8.
 • Etiketimi i energjisë: B
 • Kapaciteti [I]: 500
 • Konsumi vjetor i energjisë [kWh/a]: N/A

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

FWSS SYSTEMTANK FRESH FWSS800L

SONNENKRAFT

Ujë i nxehtë i freskët, higjienik – Moduli i ujit të freskët FWS40HYDRO i montuar paraprakisht në rezervuarin e ruajtjes • POWER2HEAT – kombinim optimal i PV dhe Ohmpilot e kombinueshme e përkryer me pompën e nxehtësisë dhe bojlerin e peletit Kapaciteti :l 744, Diametri, izoluar: 1000(Vlies) , Lartësia e pjerrët: mm 1798, Pesha me izolim & FWSHYDRO :kg160, Zona e ngrohjes, regjistri diellor: m2 2,5.
 • Etiketimi i energjisë: C
 • Kapaciteti [I]: 800
 • Konsumi vjetor i energjisë [kWh/a]: N/A

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

FWSS SYSTEMTANK FRESH 1000L

SONNENKRAFT

Ujë i nxehtë i freskët, higjienik – Moduli i ujit të freskët FWS40HYDRO i montuar paraprakisht në rezervuarin e ruajtjes • POWER2HEAT – kombinim optimal i PV dhe Ohmpilot e kombinueshme e përkryer me pompën e nxehtësisë dhe bojlerin e peletit Kapaciteti :l 912, Diametri, izoluar: 1000(Vlies) , Lartësia e pjerrët: mm 2080, Pesha me izolim & FWSHYDRO :kg180, Zona e ngrohjes, regjistri diellor: m2 3.
 • Etiketimi i energjisë: C
 • Kapaciteti [I]: 1000
 • Konsumi vjetor i energjisë [kWh/a]: N/A

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

SLSS SYSTEMTANK FRESH 500L

SONNENKRAFT

Ujë i nxehtë i freskët, higjienik – Moduli i ujit të freskët FWS40HYDRO i montuar paraprakisht në rezervuarin e ruajtjes • POWER2HEAT – kombinim optimal i PV dhe Ohmpilot e kombinueshme e përkryer me pompën e nxehtësisë dhe bojlerin e peletit Kapaciteti :l 491, Diametri  izoluar: 750 (Schaum) , Lartësia e pjerrët: mm2120 , Pesha me izolim & FWSHYDRO :kg110
 • Etiketimi i energjisë: B
 • Kapaciteti [I]: 500
 • Konsumi vjetor i energjisë [kWh/a]: N/A

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

SLSS SYSTEMTANK FRESH 800L

SONNENKRAFT

Ujë i nxehtë i freskët, higjienik – Moduli i ujit të freskët FWS40HYDRO i montuar paraprakisht në rezervuarin e ruajtjes • POWER2HEAT – kombinim optimal i PV dhe Ohmpilot e kombinueshme e përkryer me pompën e nxehtësisë dhe bojlerin e peletit Kapaciteti :l 776, Diametri  izoluar: 1000 (Vlies) , Lartësia e pjerrët: mm1798 , Pesha me izolim & FWSHYDRO :kg130
 • Etiketimi i energjisë: C
 • Kapaciteti [I]: 800
 • Konsumi vjetor i energjisë [kWh/a]: N/A

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

SLSS SYSTEMTANK FRESH 1000L

SONNENKRAFT

Ujë i nxehtë i freskët, higjienik – Moduli i ujit të freskët FWS40HYDRO i montuar paraprakisht në rezervuarin e ruajtjes • POWER2HEAT – kombinim optimal i PV dhe Ohmpilot e kombinueshme e përkryer me pompën e nxehtësisë dhe bojlerin e peletit Kapaciteti :l 912, Diametri  izoluar: 1000 (Vlies) , Lartësia e pjerrët: mm2080 , Pesha me izolim & FWSHYDRO :kg140
 • Etiketimi i energjisë: C
 • Kapaciteti [I]: 1000
 • Konsumi vjetor i energjisë [kWh/a]: N/A

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

PRO-CLEAN STRATIFIED TANK PC500L

SONNENKRAFT

• Përdorimi i efektshëm i energjisë diellore për ujë të nxehtë dhe ngrohje • Koncept i thjeshtë funksional pa teknologji të komplikuar ose energji elektrike shtesë (parimi i qarkullimit të gravitetit) • Ngrohja rezervë nga të gjitha sistemet e zakonshme të mundshme • Amortizuesit e hyrjes parandalojnë që shtresat në rezervuar të mos përzihen – veçanërisht gjatë Funksionimi i pompës së nxehtësisë • Ngrohja e ujit higjenik për shkak të tubit të veçantë të valëzuar të çelikut inox1 (DN 40, 1.4404) • 5 pika matëse të temperaturës (xhepat e sensorit) për secilin nga tre sensorët e temperaturës në rezervuar • Fllanxha e hyrjes DN 200 nga 1500 litra • Përgatitur për përdorni me 2 elementë ngrohës elektrik me vidhosje (ushqyese fotovoltaike) .Lartësia me izolim; 1860 mm, Diametri me izolim; 850 mm, Gjerësia A me izolim; 1020 mm, Lartësia e pjerrësisë; 1820mm, Pesha; 154kg, Maksimumi temperaturën e funksionimit; 110 ° C, tub tub çeliku inox që funksionon ne presion 6 bar
 • Etiketimi i energjisë: N/A
 • Kapaciteti [I]: 500
 • Konsumi vjetor i energjisë [kWh/a]: N/A

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

PRO-CLEAN STRATIFIED TANK PC800L

SONNENKRAFT

• Përdorimi i efektshëm i energjisë diellore për ujë të nxehtë dhe ngrohje • Koncept i thjeshtë funksional pa teknologji të komplikuar ose energji elektrike shtesë (parimi i qarkullimit të gravitetit) • Ngrohja rezervë nga të gjitha sistemet e zakonshme të mundshme • Amortizuesit e hyrjes parandalojnë që shtresat në rezervuar të mos përzihen – veçanërisht gjatë Funksionimi i pompës së nxehtësisë • Ngrohja e ujit higjenik për shkak të tubit të veçantë të valëzuar të çelikut inox1 (DN 40, 1.4404) • 5 pika matëse të temperaturës (xhepat e sensorit) për secilin nga tre sensorët e temperaturës në rezervuar • Fllanxha e hyrjes DN 200 nga 1500 litra • Përgatitur për përdorni me 2 elementë ngrohës elektrik me vidhosje (ushqyese fotovoltaike) .Lartësia me izolim; 11910 mm, Diametri me izolim; 950 mm, Gjerësia A me izolim; 1105 mm, Lartësia e pjerrësisë; 1950mm, Pesha; 184kg, Maksimumi temperaturën e funksionimit; 110 ° C, tub tub çeliku inox që funksionon ne presion 6 bar
 • Etiketimi i energjisë: N/A
 • Kapaciteti [I]: 800
 • Konsumi vjetor i energjisë [kWh/a]: N/A

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

PRO-CLEAN STRATIFIED TANK PC1000S

SONNENKRAFT

• Përdorimi i efektshëm i energjisë diellore për ujë të nxehtë dhe ngrohje • Koncept i thjeshtë funksional pa teknologji të komplikuar ose energji elektrike shtesë (parimi i qarkullimit të gravitetit) • Ngrohja rezervë nga të gjitha sistemet e zakonshme të mundshme • Amortizuesit e hyrjes parandalojnë që shtresat në rezervuar të mos përzihen – veçanërisht gjatë Funksionimi i pompës së nxehtësisë • Ngrohja e ujit higjenik për shkak të tubit të veçantë të valëzuar të çelikut inox1 (DN 40, 1.4404) • 5 pika matëse të temperaturës (xhepat e sensorit) për secilin nga tre sensorët e temperaturës në rezervuar • Fllanxha e hyrjes DN 200 nga 1500 litra • Përgatitur për përdorni me 2 elementë ngrohës elektrik me vidhosje (ushqyese fotovoltaike) .Nominal volume ;937 L, Lartësia me izolim; 2120mm, Diametri me izolim; 790mm, Gjerësia A me izolim; 1140 mm, Lartësia e pjerrësisë;2160mm, Pesha; 214kg, Maksimumi temperaturën e funksionimit; 110 ° C, tub tub çeliku inox që funksionon ne presion 6 bar
 • Etiketimi i energjisë: N/A
 • Kapaciteti [I]: 1000
 • Konsumi vjetor i energjisë [kWh/a]: N/A

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

PRO-CLEAN STRATIFIED TANK PC1250

SONNENKRAFT

• Përdorimi i efektshëm i energjisë diellore për ujë të nxehtë dhe ngrohje • Koncept i thjeshtë funksional pa teknologji të komplikuar ose energji elektrike shtesë (parimi i qarkullimit të gravitetit) • Ngrohja rezervë nga të gjitha sistemet e zakonshme të mundshme • Amortizuesit e hyrjes parandalojnë që shtresat në rezervuar të mos përzihen – veçanërisht gjatë Funksionimi i pompës së nxehtësisë • Ngrohja e ujit higjenik për shkak të tubit të veçantë të valëzuar të çelikut inox1 (DN 40, 1.4404) • 5 pika matëse të temperaturës (xhepat e sensorit) për secilin nga tre sensorët e temperaturës në rezervuar • Fllanxha e hyrjes DN 200 nga 1500 litra • Përgatitur për përdorni me 2 elementë ngrohës elektrik me vidhosje (ushqyese fotovoltaike) .Nominal volume ;1246L, Lartësia me izolim; 2200mm, Diametri me izolim; 900mm, Gjerësia A me izolim;1234 mm, Lartësia e pjerrësisë;2270mm, Pesha; 204kg, Maksimumi temperaturën e funksionimit; 110 ° C, tub tub çeliku inox që funksionon ne presion 6 bar
 • Etiketimi i energjisë: N/A
 • Kapaciteti [I]: 1250
 • Konsumi vjetor i energjisë [kWh/a]: N/A

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

PRO-CLEAN STRATIFIED TANK C2WR1250

SONNENKRAFT

• Përdorimi i efektshëm i energjisë diellore për ujë të nxehtë dhe ngrohje • Koncept i thjeshtë funksional pa teknologji të komplikuar ose energji elektrike shtesë (parimi i qarkullimit të gravitetit) • Ngrohja rezervë nga të gjitha sistemet e zakonshme të mundshme • Amortizuesit e hyrjes parandalojnë që shtresat në rezervuar të mos përzihen – veçanërisht gjatë Funksionimi i pompës së nxehtësisë • Ngrohja e ujit higjenik për shkak të tubit të veçantë të valëzuar të çelikut inox1 (DN 40, 1.4404) • 5 pika matëse të temperaturës (xhepat e sensorit) për secilin nga tre sensorët e temperaturës në rezervuar • Fllanxha e hyrjes DN 200 nga 1500 litra • Përgatitur për përdorni me 2 elementë ngrohës elektrik me vidhosje (ushqyese fotovoltaike) .Nominal volume ;1246L, Lartësia me izolim; 2200mm, Diametri me izolim; 1100mm, Gjerësia A me izolim;1100 mm, Lartësia e pjerrësisë;2270mm, Pesha; 290kg, Maksimumi temperaturën e funksionimit; 110 ° C, tub tub çeliku inox që funksionon ne presion 6 bar.
 • Etiketimi i energjisë: N/A
 • Kapaciteti [I]: 1250
 • Konsumi vjetor i energjisë [kWh/a]: N/A

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

PRO-CLEAN STRATIFIED TANK PC1500

SONNENKRAFT

• Përdorimi i efektshëm i energjisë diellore për ujë të nxehtë dhe ngrohje • Koncept i thjeshtë funksional pa teknologji të komplikuar ose energji elektrike shtesë (parimi i qarkullimit të gravitetit) • Ngrohja rezervë nga të gjitha sistemet e zakonshme të mundshme • Amortizuesit e hyrjes parandalojnë që shtresat në rezervuar të mos përzihen – veçanërisht gjatë Funksionimi i pompës së nxehtësisë • Ngrohja e ujit higjenik për shkak të tubit të veçantë të valëzuar të çelikut inox1 (DN 40, 1.4404) • 5 pika matëse të temperaturës (xhepat e sensorit) për secilin nga tre sensorët e temperaturës në rezervuar • Fllanxha e hyrjes DN 200 nga 1500 litra • Përgatitur për përdorni me 2 elementë ngrohës elektrik me vidhosje (ushqyese fotovoltaike) .Nominal volume ;1540L, Lartësia me izolim; 21900mm, Diametri me izolim; 1000mm, Gjerësia A me izolim;1320mm, Lartësia e pjerrësisë;2235mm, Pesha; 292kg, Maksimumi temperaturën e funksionimit; 110 ° C, tub tub çeliku inox që funksionon ne presion 6 bar.
 • Etiketimi i energjisë: N/A
 • Kapaciteti [I]: 1500
 • Konsumi vjetor i energjisë [kWh/a]: N/A

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

PRO-CLEAN STRATIFIED TANK PC2WR1500

SONNENKRAFT

• Përdorimi i efektshëm i energjisë diellore për ujë të nxehtë dhe ngrohje • Koncept i thjeshtë funksional pa teknologji të komplikuar ose energji elektrike shtesë (parimi i qarkullimit të gravitetit) • Ngrohja rezervë nga të gjitha sistemet e zakonshme të mundshme • Amortizuesit e hyrjes parandalojnë që shtresat në rezervuar të mos përzihen – veçanërisht gjatë Funksionimi i pompës së nxehtësisë • Ngrohja e ujit higjenik për shkak të tubit të veçantë të valëzuar të çelikut inox1 (DN 40, 1.4404) • 5 pika matëse të temperaturës (xhepat e sensorit) për secilin nga tre sensorët e temperaturës në rezervuar • Fllanxha e hyrjes DN 200 nga 1500 litra • Përgatitur për përdorni me 2 elementë ngrohës elektrik me vidhosje (ushqyese fotovoltaike) .Nominal volume ;1496L, Lartësia me izolim; 2290mm, Diametri me izolim; 1000mm, Gjerësia A me izolim;1200mm, Lartësia e pjerrësisë;2280mm, Pesha; 330g, Maksimumi temperaturën e funksionimit; 110 ° C, tub tub çeliku inox që funksionon ne presion 6 bar.
 • Etiketimi i energjisë: N/A
 • Kapaciteti [I]: N/A
 • Konsumi vjetor i energjisë [kWh/a]: N/A

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

PRO-CLEAN STRATIFIED TANK PC2000

SONNENKRAFT

• Përdorimi i efektshëm i energjisë diellore për ujë të nxehtë dhe ngrohje • Koncept i thjeshtë funksional pa teknologji të komplikuar ose energji elektrike shtesë (parimi i qarkullimit të gravitetit) • Ngrohja rezervë nga të gjitha sistemet e zakonshme të mundshme • Amortizuesit e hyrjes parandalojnë që shtresat në rezervuar të mos përzihen – veçanërisht gjatë Funksionimi i pompës së nxehtësisë • Ngrohja e ujit higjenik për shkak të tubit të veçantë të valëzuar të çelikut inox1 (DN 40, 1.4404) • 5 pika matëse të temperaturës (xhepat e sensorit) për secilin nga tre sensorët e temperaturës në rezervuar • Fllanxha e hyrjes DN 200 nga 1500 litra • Përgatitur për përdorni me 2 elementë ngrohës elektrik me vidhosje (ushqyese fotovoltaike) .Nominal volume ;1930L, Lartësia me izolim; 2380mm, Diametri me izolim; 1300mm, Gjerësia A me izolim;1400mm, Lartësia e pjerrësisë;2330mm, Pesha; 330g, Maksimumi temperaturën e funksionimit; 110 ° C, tub tub çeliku inox që funksionon ne presion 6 bar.
 • Etiketimi i energjisë: N/A
 • Kapaciteti [I]: 2000
 • Konsumi vjetor i energjisë [kWh/a]: N/A

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

PRO-CLEAN STRATIFIED TANK PC2WR2000

SONNENKRAFT

• Përdorimi i efektshëm i energjisë diellore për ujë të nxehtë dhe ngrohje • Koncept i thjeshtë funksional pa teknologji të komplikuar ose energji elektrike shtesë (parimi i qarkullimit të gravitetit) • Ngrohja rezervë nga të gjitha sistemet e zakonshme të mundshme • Amortizuesit e hyrjes parandalojnë që shtresat në rezervuar të mos përzihen – veçanërisht gjatë Funksionimi i pompës së nxehtësisë • Ngrohja e ujit higjenik për shkak të tubit të veçantë të valëzuar të çelikut inox1 (DN 40, 1.4404) • 5 pika matëse të temperaturës (xhepat e sensorit) për secilin nga tre sensorët e temperaturës në rezervuar • Fllanxha e hyrjes DN 200 nga 1500 litra • Përgatitur për përdorni me 2 elementë ngrohës elektrik me vidhosje (ushqyese fotovoltaike) .Nominal volume ;1889L, Lartësia me izolim; 2380mm, Diametri me izolim; 1300mm, Gjerësia A me izolim;1300mm, Lartësia e pjerrësisë;2380mm, Pesha; 380g, Maksimumi temperaturën e funksionimit; 110 ° C, tub tub çeliku inox që funksionon ne presion 6 bar.
 • Etiketimi i energjisë: N/A
 • Kapaciteti [I]: 2000
 • Konsumi vjetor i energjisë [kWh/a]: N/A

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

PRO-CLEAN STRATIFIED TANK PC2WR2500

SONNENKRAFT

• Përdorimi i efektshëm i energjisë diellore për ujë të nxehtë dhe ngrohje • Koncept i thjeshtë funksional pa teknologji të komplikuar ose energji elektrike shtesë (parimi i qarkullimit të gravitetit) • Ngrohja rezervë nga të gjitha sistemet e zakonshme të mundshme • Amortizuesit e hyrjes parandalojnë që shtresat në rezervuar të mos përzihen – veçanërisht gjatë Funksionimi i pompës së nxehtësisë • Ngrohja e ujit higjenik për shkak të tubit të veçantë të valëzuar të çelikut inox1 (DN 40, 1.4404) • 5 pika matëse të temperaturës (xhepat e sensorit) për secilin nga tre sensorët e temperaturës në rezervuar • Fllanxha e hyrjes DN 200 nga 1500 litra • Përgatitur për përdorni me 2 elementë ngrohës elektrik me vidhosje (ushqyese fotovoltaike) .Nominal volume ;2430L, Lartësia me izolim; 2270mm, Diametri me izolim; 1500mm, Gjerësia A me izolim;1500mm, Lartësia e pjerrësisë;2350mm, Pesha; 535g, Maksimumi temperaturën e funksionimit; 110 ° C, tub tub çeliku inox që funksionon ne presion 6 bar.
 • Etiketimi i energjisë: N/A
 • Kapaciteti [I]: 2500
 • Konsumi vjetor i energjisë [kWh/a]: N/A

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

PRO-CLEAN STRATIFIED TANK PC3000

SONNENKRAFT

• Përdorimi i efektshëm i energjisë diellore për ujë të nxehtë dhe ngrohje • Koncept i thjeshtë funksional pa teknologji të komplikuar ose energji elektrike shtesë (parimi i qarkullimit të gravitetit) • Ngrohja rezervë nga të gjitha sistemet e zakonshme të mundshme • Amortizuesit e hyrjes parandalojnë që shtresat në rezervuar të mos përzihen – veçanërisht gjatë Funksionimi i pompës së nxehtësisë • Ngrohja e ujit higjenik për shkak të tubit të veçantë të valëzuar të çelikut inox1 (DN 40, 1.4404) • 5 pika matëse të temperaturës (xhepat e sensorit) për secilin nga tre sensorët e temperaturës në rezervuar • Fllanxha e hyrjes DN 200 nga 1500 litra • Përgatitur për përdorni me 2 elementë ngrohës elektrik me vidhosje (ushqyese fotovoltaike) .Nominal volume ;2910L, Lartësia me izolim; 2760mm, Diametri me izolim; 1470mm, Gjerësia A me izolim;1540mm, Lartësia e pjerrësisë;2695mm, Pesha;536g, Maksimumi temperaturën e funksionimit; 110 ° C, tub tub çeliku inox që funksionon ne presion 6 bar.
 • Etiketimi i energjisë: N/A
 • Kapaciteti [I]: 3000
 • Konsumi vjetor i energjisë [kWh/a]: N/A

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.

PRO-CLEAN STRATIFIED TANK PC2WR4000

SONNENKRAFT

• Përdorimi i efektshëm i energjisë diellore për ujë të nxehtë dhe ngrohje • Koncept i thjeshtë funksional pa teknologji të komplikuar ose energji elektrike shtesë (parimi i qarkullimit të gravitetit) • Ngrohja rezervë nga të gjitha sistemet e zakonshme të mundshme • Amortizuesit e hyrjes parandalojnë që shtresat në rezervuar të mos përzihen – veçanërisht gjatë Funksionimi i pompës së nxehtësisë • Ngrohja e ujit higjenik për shkak të tubit të veçantë të valëzuar të çelikut inox1 (DN 40, 1.4404) • 5 pika matëse të temperaturës (xhepat e sensorit) për secilin nga tre sensorët e temperaturës në rezervuar • Fllanxha e hyrjes DN 200 nga 1500 litra • Përgatitur për përdorni me 2 elementë ngrohës elektrik me vidhosje (ushqyese fotovoltaike) .Nominal volume ;3920L, Lartësia me izolim;2390mm, Diametri me izolim; 18020mm, Gjerësia A me izolim;1820mm, Lartësia e pjerrësisë;2520mm, Pesha;690kg, Maksimumi temperaturën e funksionimit; 110 ° C, tub tub çeliku inox që funksionon ne presion 6 bar.
 • Etiketimi i energjisë: N/A
 • Kapaciteti [I]: 4000
 • Konsumi vjetor i energjisë [kWh/a]: N/A

DETAJET

Për më shumë detaje dhe informacione rreth këtij produkti ju lutemi shkarkoni specifikacionin teknik.