Familja Emini, nga Opoja, përzgjodhi firmën “Muqa Solar Company”, për montimin dhe instalimin e 5 pompave termike, 18kW ajër-ujë.

DETAJET

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et
dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam